Ayırma Büyüsü

Özgüven Büyüsü

İnsanlar çoğu zaman hakim olamadıkları alanlarda ya da yetersiz hissettikleri konularda bir takım yollara başvururlar. Bu yollar içinde elbette ki büyü uygulamaları da kendini belli eder. Çünkü büyülerin kendi iç dinamikleri doğrudan sosyal hayata müdahalelerin olduğu bazı alanların yaratılmasına neden olur.

Etkili ve müdahale gücü yüksek olan büyüler arasında iyi niyetli ve kötü niyetli olarak yapılan büyüler ayrılabilir. Söz konusu büyülerin iyi niyetli olanları ise medyumlar tarafından daha çok tercih edilir. Çünkü kimse ve hiçbir medyum sonu kötü etkili olacak olan büyülere sıcak bakmaz. Bu anlamda özgüven büyüsü de iyi niyetli büyü çeşitlerinden biri olarak öne çıkar. Söz konusu büyünün doğrudan hedef kişiye ulaşması ve etkisini göstermesi oldukça kısa bir süre alır. Sosyal hayat ya da iş hayatı fark etmeksizin bu büyünün etkili olduğu görülebilir.

Özgüven büyüsü yaptırmak isteyen kişiler bu büyünün etkilerini hayatın içinde görmek isterler. Okula başlayan çocuklarda zaman zaman kırılan özgüven bu şekilde yeniden inşa edilebilir. Yeni işe başlayan ve heyecan yapan kimselerde özgüven eksikliği görülebilir ve bu büyü hemen uygulatılabilir. Medyumların bu büyüyü yapabilmeleri için hedef kişiye ait küçük metaların bulunması yeterlidir. Ancak yine de dualar ve farklı sözler ile bu uygulamalar desteklenir. En nihayetinde sirayet eden büyü kişiyi olduğundan daha iyi ve güven duygulu hissettirir.